Alanyaspor'un oyuncuları paylaşılamıyor! Efecan ve Ceyhun Trabzonspor yolunda

Alanyaspor'un oyuncuları paylaşılamıyor! Efecan ve Ceyhun Trabzonspor yolunda

Süper Lig'de özellikle geçtiğimiz sezonun ilk yarısında dikkatleri üzerine çeken Alanyaspor'un futbolcuları Türkiye futbol piyasasının gözdeleri haline geldi.

Süper Lig'de iyi bir sezonu geride bırakan Alanyaspor'un futbolcuları transfer borsasının en çok arananları arasına girdi.

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU BAŞARISI

Daha önce Vagner Love, Papiss Cisse, Merih Demiral, Bakasetas, Caulker gibi oyuncuları transfer ederek dikkatleri üzerine çeken Alanyaspor'un geçtiğimiz sezon kadrodaki oyuncuları transferin de gözdesi oldu. Bu durumun en büyük pay sahibi ise Başkan Çavuşoğlu oldu. Çavuşoğlu'nun transferde çok seçici davranması ve nokta atış transferleri sayesinde hem ligde başarı yakalandı hem kulübün kasası doldu.

TRANSFER SÖYLENTİLERİ

Alanyaspor kadrosundaki isimlerden Caulker'ın ismi Beşiktaş'la anılıyor. Öte yandan başarılı oyuncuyla bazı Rus kulüplerinin ilgilendiği de gelen bilgiler arasında.

Ceyhun Gülselam, daha önce Trabzonspor forması giydikten sonra Galatasaray'da oynamıştı. Ligin orta sıra takımlarında kariyerini sürdüren ve son 2 sezonunu Alanyaspor'da geçiren Ceyhun Gülselam'ın tekrar Trabzon'a dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Efecan Karaca, Alanyaspor formasını en uzun terleten isim olarak göze çarpıyor. Başarılı oyuncunun adı da Trabzon'la anılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.