Alanyaspor’u yakan isimler! Kasımpaşa karşısında bu isimler tepki çekti

Alanyaspor’u yakan isimler! Kasımpaşa karşısında bu isimler tepki çekti

Süper Lig’in ilk haftalarından itibaren uzun süre liderlik koltuğunda oturan ve son haftalarda kazanmayı unutan Alanyaspor’da işler yolunda gitmiyor.

2020-2021 sezonuna bomba gibi bir başlangıç yaparak uzun süre namağlup ünvanıyla yoluna devam eden ayrıca yine uzun haftalar boyunca liderlik koltuğunda oturan Alanyaspor’da işler yolunda gitmiyor gibi görünüyor.

TÜM TAKIMLAR BİZE DEFANS YAPIYOR

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada “Tüm takımlar bize kapanıyor” açıklamasını yapmış ve bunun ardından İngiliz oyuncu Caulker da aynı söylemi tekrarlamıştı.

AKICI FUTBOL ÇIKMIYOR

Alanyasporlu taraftarlar ise Çağdaş Atan ve Caulker’la aynı düşüncede değil. Alanyaspor’u yakından takip eden gazeteciler ve spor yorumcuları da Alanyaspor’un ilk haftalardaki futbolundan uzak bir oyun ortaya koyduğu görüşünde.

EFECAN ÇOK DÜŞTÜ

Son haftaların en durgun isimlerinin başını Efecan çekiyor. Birinci Lig’den bu yana takımda yer alan isimlerden biri olan tecrübeli oyuncu özellikle son haftalarda formsuzluğuyla göze çarpıyor.

JUAN FRAN YAPAMIYOR

Alanyaspor defansının flaş isimlerinden Juan Fran da düşüşteki isimlerden biri. Defanstaki etkinliğini ileri uçta gösterdiği performansla birleştirebilen nadir oyunculardan olan Juan Fran’ın Kasımpaşa karşısında yorgun görüntüsü dikkat çekti.

SIOPIS TRİBÜNE ÇIKTI

Kasımpaşa karşısında ilk yarıda rakip atakları kesmekte zorlanan Yunan oyuncu Siopis, mücadelenin ikinci yarısında tribüne çıkarak maçı tribünden seyretti. Siopis’in yerine oyuna Berkan girdi. Berkan da önceki maçların aksine rakip ataklarında etkili hamleler yaparak grafiğini yükseltti.

SALİH’İN KAFASI KARIŞIK

Alanyaspor’un genç isimlerinden Salih Uçan, Kasımpaşa karşısında saha içinde uyuyan isimlerinden biri oldu. Ara transfer sezonunun başından beri adı Galatasaray’la anılan futbolcunun kafasının karışıklığı adeta bu maça yansıdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.