Alanyaspor'a yeni isim sponsoru

Alanyaspor'a yeni isim sponsoru

- 2016-2017 sezonunda Alanyaspor'un isim sponsoru Aytemiz oldu- Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu: "Süper Toto Süper Lig'deki ilk sezonumuzda başarılı olmak istiyoruz"


ANTALYA (AA) - Süper Toto Süper Lig takımlarından Alanyaspor, Aytemiz ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke ile Alanyaspor yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Çavuşoğlu, imza törenin ardından yaptığı açıklamada, 2016-2017 sezonunda Alanyaspor'un adının "Aytemiz Alanyaspor" olarak anılacağını söyledi.

Anlaşmanın Alanyaspor'a hayırlı olması dileyen Çavuşoğlu, "Süper Toto Süper Lig'deki ilk sezonumuzda başarılı olmak istiyoruz. İnşallah daha iyi noktalara geleceğiz. Hedefimiz bu ligde kalıcı olmaktır. Bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum." dedi.

Aytemiz Genel Müdürü Eke ise Alanyaspor'un enerjisine destek katacak bir iş birliğine gittiklerini kaydetti. Antalya ve Alanya'nın kendileri için ayrı bir yeri olduğunu belirten Eke, "Bundan sonraki yolda ligde kendini iyi konumladığında küçük bir katkımız olduysa Aytemiz olarak mutluluk ve gurur duyacağımızı belirtmek istiyorum. Alanyaspor'un ilk sezonunda hedeflere adım adım gideceğine inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaymakam Tanrıseven ise Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Alanyaspor'un dev bir sponsorluk anlaşması yaptığını söyledi. Alanyaspor'un ligin yeni takımı olduğunu ifade eden Tanrıseven, "Aytemiz de sektörde emin adımlarla ilerliyor. Bu işbirliğinin her iki tarafa da değer katacağına inanıyorum. Ortak paydamız Alanyaspor'un ligde kalıcı olması için elimizden gelen desteği vereceğiz." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :