Alanyaspor Sportif Direktörü Savut:

Alanyaspor Sportif Direktörü Savut:

- "Ligde çok yeni takımız. Lig, bir maçla da bitmiyor. Beşiktaş ile oynamanın dezavantajını biliyorduk. Bunu sadece avantaja döndüremedik"


ANTALYA (AA) - Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Beşiktaş'a karşı alınan 4-1'lik mağlubiyetin, takım olarak daha hazır olmadıklarını gösterdiğini söyledi.

Savut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş yenilgisini büyütmeyeceklerini ve sakin kalacaklarını belirtti.

Takımın tam hazır olmadığını dile getiren Savut, "Ligde çok yeni takımız. Birbiriyle ilk kez oynayan oyuncularımız vardı. Lig, bir maçla da bitmiyor. Beşiktaş ile oynamanın dezavantajını biliyorduk. Bunu sadece avantaja döndüremedik." dedi.

Ligin en üst düzeyindeki takımdan puan ve puanlar almanın kendilerine artısı olacağını ifade eden Savut, ilk maçlarında puan alamamayı beklemediklerini kaydetti.

Beşiktaş maçının kendilerine artılarını ve eksilerini gösterdiğini savunan Savut, "Maçta beklentilerimizin altında ve üstünde performans gösteren oyuncularımız vardı. Bu çalkalanmanın olması da normal. Ligin her maçı ilk zaman zordur." değerlendirmesinde bulundu.

Taner Savut, Beşiktaş'ı da tam olarak hazır görmediğini, maçın skorunu bireysel oyuncu kalitesinin belirlediğini söyledi.

En kısa sürede toparlanacaklarını vurgulayan Savut, "Birkaç eksiğimiz var, onları da tamamladıktan sonra sahada daha iyi bir Alanyaspor göreceğimize inanıyorum." şeklinde görüşlerini aktardı.

Savut, transfer için 9 günlük süre olduğunun altını çizerek, şöyle konuştu:

"Takımımız, daha tam olarak performansını sahaya yansıtmadı. Alanyaspor, bundan daha iyi takım. Vodafone Arena'da Beşiktaş ve bu taraftar karşısında oynamak kolay değildi. Hepsini hesaplamamız lazım. Durumu ona göre yönetmemiz lazım. Toparlanacağız. Eksik mevkileri de tamamlayınca daha iyi reaksiyon göstereceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :