Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:

Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:

- "Önümüzde play-off maçları var. Şimdi en iyi şekilde buraya hazırlanmamız gerekiyor"


ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği play-off'larda mücadele etmeye hak kazanan Multigroup Alanyaspor'un kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, play-off'lara en iyi şekilde hazırlanmaları gerektiğini söyledi.

Çavuşoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Önümüzde play-off maçları var. Şimdi en iyi şekilde buraya hazırlanmamız gerekiyor. Yönetimin emeği, taraftarlarımızın desteği ve şehrin inancı var. Futbolcularımızla da sohbet ettik. Onların da inancı devam ediyor. Henüz her şey bitmiş değil. Artık önümüze bakacağız." dedi.

Önlerinde çok önemli bir Balıkesirspor maçı olduğunu hatırlatan Çavuşoğlu, deplasmanda taraftarlarının desteğini beklediklerini kaydetti.

Ligde sahalarında yaptıkları Göztepe maçında istemedikleri olayların yaşandığını, bunun da kendilerine olumsuz yansıdığını dile getiren Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Göztepe maçında olaylar oldu ve bu olaylar kulübe maliyet olarak yansıdı. Bazı kişiler takıma destek vereceğiz derken köstek oluyor. Bunun acısını da bizler çekiyoruz. Seyircisiz oynama cezası geldiği zaman herkes bizi 'Cezayı kaldıramaz mıyız?' diye taciz ediyor ancak 'Neden sahaya giriyoruz?' diye kendilerini irdelemiyor. Maçtan sonra sahaya giren ve rakip takımın kalecisini kovalayan taraftarı istemiyoruz. Herkesin bu konularda ayağını denk alarak takımına zarar vermemesi gerekiyor. Bu olaylar takıma yansıyor ve kulübümüz zarar görüyor."

Başkan ve yönetim olarak görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını anlatan Çavuşoğlu, hiç kimseden bir beklentisinin olmadığını vurgulayarak, "Bu memlekette ekmek yiyorsak bu kulübe destek vermek hepimizin boynunun borcudur. Önümüzdeki maçlarda kenetlenerek yeniden ayağa kalkalım. Maçlarımızı kazanarak bu takımı Süper Lig'e çıkaralım. Birlik ve beraberliği sağladığımız takdirde bunu başarabiliriz." ifadelerini kullandı.


- Hazırlıklar başladı


Multigroup Alanyaspor, 19 Mayıs Perşembe günü deplasmanda Balıkesirspor ile yapacağı play-off yarı final ilk maçının hazırlıklarına devam etti.

Turuncu-yeşilli futbolcular, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde idmana çıktı. Antrenmanda, koşunun ardından dar alanda taktik çalışma gerçekleştirildi.

Giresunspor maçında sakatlanan ve sağlık kontrolünde adale yırtığı tespit edilen Efecan Karaca, çalışmaya katılmadı.

Multigroup Alanyaspor, yarın Balıkesir'e giderek, hazırlıklarına burada devam edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :