Alanyaspor, Konyaspor maçının ertelenmesini talep etti

Alanyaspor, Konyaspor maçının ertelenmesini talep etti

Aytemiz Alanyaspor, geçtiğimiz gün trafik kazasında hayatını kaybeden Josef Sural'ın vefatı nedeniyle, bu hafta oynayacakları Atiker Konyaspor maçının ileri bir tarihte oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de 30. haftasında, pazar günü oynanan İM. Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor maçının ardından konuk ekip oyuncuları Caulker, Djalma Campos, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural'ın birlikte Alanya'ya dönmek için kiraladıkları VIP minibüs, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkinde kaza yapmıştı. Kazada ağır yaralanan Sural, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. 

KONYASPOR OLUMLU BAKIYOR

Yaşanan acı olayın ardından Aytemiz Alanyaspor, pazartesi günü oynayacakları Atiker Konyaspor maçının ileri bir tarihte oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yaptı. Konyaspor cephesinin de bu talebi desteklediği öğrenilirken, TFF'nin yarın gerçekleştireceği olağan toplantı sonrası erteleme talebiyle ilgili kararını açıklanması bekleniyor.  

HER ŞEY FUTBOL DEĞİL

Atiker Konyaspor  İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, konuyla ilgili olarak alınan her türlü karara saygı duyacaklarını ve Alanyaspor'un yanında olduklarını belirterek, ''Duygusal ve zor bir durum. Acı haberin ardından sayın başkanı arayıp, Alanyaspor'un yanında olduğumuz belirttik. Bu hafta Alanyaspor ile maçımız var. Maçın ertelenmesi veya oynanması konusunda Alanyaspor ve federasyonun alacağı her türlü karara saygılıyız. Her şey futbol değil. Alanyaspor'a tekrar baş sağlığı diliyorum ve her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim'' diye konuştu.

Etiketler :