Alanya'da bir mahalle orman yangını nedeniyle tahliye ediliyor

Alanya'da bir mahalle orman yangını nedeniyle tahliye ediliyor

Manavgat'ta çıkan yangınlardan sonra farklı bölgelerdeki yangınlar devam ediyor. Gelen son dakika bilgisine göre son olarak Antalya'nın Alanya ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle bir mahalle boşaltıldı.

Alanya'nın Konaklı bölgesi Yeniköy Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi.

Yerleşim yerine yakın olan yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

GÜNDOĞMUŞ'TA MAHALLE BOŞALTILDI

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan yangın, bölgeye sevk edilen ekiplerce kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Bölgedeki Yukarı Mahalle, tedbir amaçlı boşalttı. Sarp bölgede yer aldığı için yangına müdahalenin güçlükle yürütüldüğü öğrenildi.

ALANYA'DA DA BİR MAHALLE BOŞALTILDI

Alanya'da da devam eden yangın nedeniyle ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Yangının rüzgarla birlikte hızla ilerlemesi nedeniyle Güzelbağ Mahallesi boşaltıldı. Mahalle sakinleri hayvanlarını kurtarabilmek için araç yardımı istiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.