Akyokuş Kasrı'nda iftar

Akyokuş Kasrı'nda iftar

Başkan Altay, meclis üyelerine Konya'daki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve Akyokuş Kasrı'nda düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehre sundukları katkılar nedeniyle Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerine teşekkür etmek amacıyla Akyokuş Kasrı'nda bir iftar programında buluştu. Program öncesinde yaptığı konuşmada Başkan Altay, meclis üyelerinden aldıkları destekle Konya'da birçok önemli esere imza attıklarını belirtti.

a1.jpg

Konya'nın bu yeni tesisine değinerek şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Başkan Altay, şöyle konuştu:

a2.jpg

"Akyokuş Kasrı'ndayız. Burası Büyükşehir Belediyemizin işletmelerinin hepsinin yer aldığı, Konya'mızın en tanınan, en bilinen mekanlarından birisi. Özellikle gece aydınlatmasıyla adeta bir inci gibi Konya'nın her yerinden görülebilecek bir mekan oldu. Akyokuş Kafem, Kırkikindi Restoran, Konya Mutfağı ve Palize Kahvaltı Evinden oluşan bir kompleks oluştu. İnşallah Konya'ya uzun süre hizmet edecek bu tesisimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Rabbim Ramazan'a kavuşturduğu gibi bizi sevdiklerimizle beraber bayrama da ulaştırsın" dedi.

a3.jpg

Programın sonunda Başkan Altay, hazırlanan teşekkür plaketlerini meclis üyelerine takdim etti. Bu özel buluşma, Konya'daki yerel yönetimin birlik ve beraberlik içinde hizmetlerine devam etme kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum