Akşener'den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a 'korkak' çıkışı

Akşener'den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a 'korkak' çıkışı

Meral Akşener, Uşak'ta düzenlenen İYİ Parti aday tanıtım toplantısında, Genel Seçimler öncesinde önerdiği Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı masaya koyduğunu ancak masadan kovulduğunu açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak'ta partisinin aday tanıtım toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akşener, Genel Seçimler öncesinde altılı masaya getirdiği Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın milletin isteği olduğunu söyleyerek, ancak bu önerisinin masadan kovulmasıyla sonuçlandığını ifade etti.

Toplantıda konuşan Akşener, "Millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm, o masadan kovuldum. İkisi de korktu, kabul etmediler. Ben değil milletin istediğini kabul etmediler" dedi. Akşener, yaşananları bir milat olarak nitelendirirken, siyasi mücadelesini sürdürme kararlılığını vurguladı.

Özellikle Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlerde tek başına seçime girmeyi planladıklarını belirten Akşener, "Her ilde tek olarak seçime gireceğiz. Ankara'da da İstanbul'da da tek başına giriyoruz. Bu işin sonunda ben başaracağımıza inanıyorum. Bunun sonucunda bu başarı hepimizindir, başarısızlık olduğu takdirde de benimdir. O sorumluluğu yerine getireceğim. Hepimiz ona göre çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Uşak Belediye Başkanlığı için partisinin adayını açıklayan Akşener, Muhammet Gür'ü İYİ Parti'nin Uşak Belediye Başkan adayı olarak duyurdu. Gür de kürsüye çıkarak Uşak için yapmak istediklerini anlattı. Programın geriye kalan kısmı ise basına kapalı olarak gerçekleşen Bölge İstişare Toplantısı ile devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.