Akşehirspor sezon açılışı dualarla yaptı

Akşehirspor sezon açılışı dualarla yaptı

Bölgesel Amatör Lig 5. Bölge 1. Grupta yer alan Akşehirspor, Nisan ayında başlayacak lig öncesi sezon açılışı dualarla yaparak antrenmanlara başladı

Bölgesel Amatör Lig 5. Bölge 1. Grupta yer alan Konya Akşehirspor, Nisan ayında başlayacak lig öncesi sezon açılışı yaparak antrenmanlara başladı.

Konya Akşehirspor Tesisleri'nde yapılan sezon açılış törenine Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehirspor Kulüp Başkanı Ünal Çelik, Akşehirspor yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, teknik kadro ve basın mensupları katıldı.

Kulüp Başkanı Ünal Çelik, güzel bir sezon geçirmeyi dilediklerini belirterek amaçlarının şampiyonluk olduğunu söyleyip, takıma destek veren herkese teşekkür etti. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da takıma başarılar dileyerek, "Bu sene farklı bir grup tanzim oldu. Bu grupta biz avantajlıyız ve inşallah üçüncü lige Bismillah diyeceğiz, buna yürekten inanıyorum. Tüm futbolcularımıza ve teknik kadromuza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Pandemi nedeniyle spor müsabakalarında aksama olduğuna değinen Kaymakam Kurnaz ise, Nisan ayında başlayacak ligde Akşehirspor'a iyi bir sezon geçirmesi temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından iyi bir sezon geçirilmesi ve takımın şampiyon olabilmesi için dua edildi. Duanın ardından kurban kesimi yapılarak toplu fotoğraf çektirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.