Akşehirli gençler Online Satranç Turnuvası ödüllerini aldı

Akşehirli gençler Online Satranç Turnuvası ödüllerini aldı

Konya'nın Akşehir İlçesinde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Online Satranç Turnuvası'nda ter döken 16 yaş altı ve açık kategoride başarılı olan gençler törenle ödüllerini aldı

Konya'nın Akşehir İlçesinde Belediye, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Satranç İlçe Temsilciliği tarafından Akşehir 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Online Satranç Turnuvası'nın ödül töreni gerçekleştirildi.

Konya Satranç İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen ödül töreninde 16 Yaş Altı Kategorisi ve Açık Kategoride dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. 16 Yaş altı kategorisinde Kerem Bilge Gedik birinciliği, Avni Oflaz ikinciliği, Yiğit Öğütlü üçüncülüğü alırken Açık Kategoride ise Tolga Akın birinci, Musa Büyükeken ikinci, Yağız Atik üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödülleri Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Akşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Yılmaz, Konya İl Satranç Temsilcisi Erdoğan Tozlu ve Selçuklu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Önder tarafından takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.