Akşehir'e çevre illerden uyuşturucu sevkiyatına polis engeli

Akşehir'e çevre illerden uyuşturucu sevkiyatına polis engeli

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, durdurulan araçta ve şahıslarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirdi. 4 kişi gözaltına alındı.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, gençleri zehirlemek amacıyla sokak satıcılığı yapan şahıslar ve uyuşturucu madde kullanıcılarına yönelik istihbarat çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Akşehir'e çevre illerden Konya plakalı bir aracın uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşan polis ekipleri, Doğrugöz Mahallesi uygulama noktasında aracı durdurmak istedi.

Polisi fark eden araç sürücüsü, geri geri kaçmaya çalışsa da başka bir polis ekibi tarafından engellendi. Yakalanan sürücü N.K. ve araçta bulunan diğer şüpheliler B.K., C.B. ve M.T. gözaltına alındı. Sürücü N.K.'nin polise araçta uyuşturucu bulunduğu için kaçmak istediğini söylediği öğrenildi. Şüpheliler, detaylı arama için İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği'ne götürüldü.

Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı doğrultusunda gerçekleştirilen aramada, araçta ve şüphelilerin üzerinde toplamda 13 gram sentetik kannabinoid, 7,2 gram esrar ve 23 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheliler hakkında "Uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve kabul etmek" suçlarından işlem yapıldı. Akşehir polisi, operasyonla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.