Akşehir'de Yeni Belediye Başkanı Nuri Köksal Göreve Başladı

Akşehir'de Yeni Belediye Başkanı Nuri Köksal Göreve Başladı

Akşehir'de Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday olan A. Nuri Köksal, Akşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanarak mazbatasını aldı. Köksal, göreve başlamasıyla birlikte halkın desteğiyle yeni bir dönemin kapısını araladı.

Akşehir'de 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday olarak yarışan ve zaferle çıkan A. Nuri Köksal, Akşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını alarak görevine başladı. Adliye kapısında yoğun alkış ve tezahüratlar eşliğinde mazbatasını teslim alan Köksal, Akşehir halkına teşekkür ederek yeni dönemin başlangıcını duyurdu.

Akşehir'de Yeni Belediye Başkanı Nuri Köksal Göreve Başladı

Mazbatasını aldıktan sonra adliye binası önünde bir konuşma yapan Başkan Köksal, "Akşehir'e hayırlı uğurlu olsun. Allah'ımdan niyazım, bu emaneti layıkıyla yerine getirebilmektir." ifadelerini kullandı. Ardından halkın sevgi gösterisi eşliğinde Nasreddin Hoca Türbesi'ne giden Köksal, burada dua ederek yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Akşehir Belediyesine gelen Başkan Köksal, eski başkan Salih Akkaya tarafından karşılandı. İkili, birbirlerine çiçek takdim ederek birlikte geçmiş hizmetlere teşekkür ettiler. Köksal, makamına oturarak göreve başladığını duyurduğu konuşmasında, "Akşehir Belediyesi mührünü teslim aldık ve yeni nesil belediyecilik anlayışıyla hizmete başlıyoruz." şeklinde konuştu.

Akşehir'de Yeni Belediye Başkanı Nuri Köksal Göreve Başladı

Akşehir'de yeni bir dönemin başlangıcını temsil eden A. Nuri Köksal, halkın desteğiyle şehre yeni projeler ve hizmetler kazandırmak için çalışacağını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.