Akşehir'de uyuşturucu operasyonu! 4 gözaltı

Akşehir'de uyuşturucu operasyonu! 4 gözaltı

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Yeni Mahalle Cumhuriyet Bulvarı üzerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığını tespit etti. İzlemeye alınan yerde yakalanan şahısların araç ve evlerinde yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi

Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Yeni Mahalle Cumhuriyet Bulvarı üzerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığını tespit ederek, satışın yapılacağı yeri izlemeye aldı.

İzlenen yere gelen ve bir süre bekledikten sonra ayrılan bir otomobili durduran ekipler, araçta bulunan Ö.C. (38) ve A.R.Ö'yü (41) gözaltına aldı. A.R.Ö'nün üzerinde 5 gram uyuşturucu madde bulundu.

Uyuşturucu maddeyi sattığı değerlendirilen A.K'nin (42) evinde yapılan aramada ise 12 uyuşturucu hap ele geçirildi. A.K'nin, uyuşturucu hapların Ş.T'ye ait olduğunu söylemesi üzerine Ş.T. de gözaltına alındı.

Zanlılardan 3'ü emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı, A.K. ise adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.