Akşehir'de kitap okuma etkinliği

Akşehir'de kitap okuma etkinliği

KONYA (AA) - Akşehir Çakıllar İlkokulu'nda, "Her salı geleneksel çorba günlerinde ailemle okulda kitap okuyorum" etkinliği kapsamında öğrenci ve veliler...

KONYA (AA) - Akşehir Çakıllar İlkokulu'nda, "Her salı geleneksel çorba günlerinde ailemle okulda kitap okuyorum" etkinliği kapsamında öğrenci ve veliler kitap okudu.

Kaymakam Yalçın Sezgin, etkinlikte yaptığı konuşmada, öğrencilerin velileri ile beraber kitap okumasının güzel olduğunu söyledi.

Öğrencilerin anneleri ile birlikte okul sıralarını paylaşmasının okumayı arttırdığını vurgulayan Sezgin, şunları kaydetti:

"Burada anne ile çocuğu, öğrenme yolculuğuna çıkmış, anne çocuğuna mesaj veriyor. Bu mesaj öğrenmenin yaşının olmadığı, kitap okumanın önemli olduğu, hayatın okul, okulun da aslında hayatın merkezi olduğu mesajını veriyor. Sınıfa girmeden geçen yıl okuduğunuz kitapların sizde yarattığı etkileri yazmışsınız, onları okudum. İnşallah bu yıl da okuduğunuz kitapların sizlerde bıraktığı izi anlatacaksınız. Okulumuz bunlardan bir kitap yazacak. Yazarları da siz olacaksınız. Müthiş bir iş yapacaksınız. Şu anda yanımızda oturan 7-11 yaşındaki çocuklarınızın da müthiş hikayeleri olacak. Sizleri yürekten kutluyorum."

Konuşmanın ardından Kaymakam Sezgin, öğrenci ve velilerle kitap okudu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler