Akşehir’de dip bucak temizlik yapılıyor

Akşehir’de dip bucak temizlik yapılıyor

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan daha temiz, sağlıklı bir çevre için çalışmaları kapsamında çöp konteynerleri yıkanıyor ve dezenfekte ediliyor.

Kurban bayramı öncesinde başlatılan ve bayram sonrasında da periyodik bir şekilde mahalle mahalle çalışmalarını sürdüren ekipler, her mahalledeki çöp konteynerlerini yıkayarak dezenfekte ediyor.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; Temizlik İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda modern çöp konteyneri yıkama aracı ile ilaçlı sularla çöp konteynerlerinin yıkanıp, bakteri ve sinek oluşumuna karşı da ilaçlanarak dezenfekte edildiğini söyledi.

Başkan Akkaya, "Akşehir Belediyesi olarak halkımızın sağlığını her zaman ön planda tutmaktayız. Temizlik işleri Müdürlüğümüzce yapılan bu çalışmalar periyodik olarak devam edecektir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.