Akşehir Belediyesi'ne 'İYİ' aday adayı

Akşehir Belediyesi'ne 'İYİ' aday adayı

Akşehir İYİ Parti Belediye Meclisi Üyesi Avukat Barış Tören, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde İYİ Parti'den belediye başkanlığı için aday adayı olan Avukat Barış Tören, parti binasında yaptığı açıklamada, "Akşehir'in sorunlarını biliyorum ve çözüm için buradayım. Akşehir'i hak ettiği yere taşımak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Tören, Akşehir'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Parti binasında yaptığı açıklamada Tören, "Akşehir'in sorunlarını biliyorum ve çözüm için buradayım. Akşehir'i hak ettiği yere taşımak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Tören, Akşehir'in önemli bir tarihi ve kültürel mirasa sahip olduğunu belirterek, "Akşehir'in bu değerlerini korumak ve geliştirmek için çalışacağım. Akşehir'i modern bir şehir haline getirmek için de elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

avukat-toren.jpg

Tören'in aday adaylığı başvurusu, İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Dağhan tarafından duyuruldu. Dağhan, Tören'in Akşehir için önemli bir değer olduğunu belirterek, "Barış Tören'in aday adaylığı, Akşehir için bir şanstır. Kendisine başarılar dilerim" dedi.

Avukat Barış Tören, 1985 yılında Akşehir'de doğdu. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Tören, Akşehir'de avukatlık yapıyor. Tören, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Akşehir Belediye Meclisi Üyesi seçildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.