Akşehir Belediyesi'nde kadro değişti

Akşehir Belediyesi'nde kadro değişti

31 Mart yerel seçimlerinde halkın teveccühü ile Akşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Nuri Köksal, göreve başlamasıyla birlikte belediyede idari kadroda önemli değişikliklere gitti.

İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Taner Ercan Oldu

Başkan Köksal, başkan yardımcılığı makamında kapsamlı bir değişikliğe giderek, İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden Taner Ercan’ı getirdi. Önceki dönem başkan yardımcıları ise farklı birimlere vekaleten müdür olarak atandı. İbrahim Öncel Muhtarlık İşleri Müdürü, Mevlüt Yiğit ise İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü olarak görevlendirildi.

Yeni Özel Kalem Müdürü Eray Zengin

Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, başkanlık süresi boyunca yakın çalışacağı Özel Kalem Müdürünü belirledi. Eray Zengin, Akşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak atandı.

aksehir.jpg

Dört Farklı Birime Yeni Müdür Ataması

Belediye tarafından yapılan açıklamada, dört farklı müdürlüğe yeni yönetici atandığı belirtildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne Murat Ferit Altun, Fen İşleri Müdürlüğü'ne Kadir Koç, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne Emrah Yaşar, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'ne ise Sezai Kılınç getirildi.

Akşehir Belediyesi’nde Yeni Müdürlük: Kırsal Hizmetler Müdürlüğü

Başkan Köksal, 'Yeni Nesil Belediyecilik' anlayışı kapsamında yeni müdürlükler açılacağını duyurmuştu. Bu bağlamda açılan ilk müdürlük olan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'ne, Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden Mehmet Tunçez atandı.

Eski Müdürler Yeni Birimlerinde Göreve Devam Ediyor

Önceki dönemde müdür olarak görev yapan üç memurun yeni görev yerleri de belli oldu. Eski Özel Kalem Müdürü İsmail Kıyıcı, Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne atanırken, İzzet Çetin Fen İşleri’nde memur olarak, Mehmet Korkusuz ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapmaya başladı.

Akşehir Belediyesi’nde yapılan bu değişikliklerle birlikte, daha etkin ve verimli bir hizmet sunulması hedefleniyor. Başkan Ahmet Nuri Köksal’ın liderliğinde Akşehir’e yeni bir soluk getirilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler