Aksaray'da uyuşturucu kullanırken yakalanan şahıslar muhabirleri tehdit etti

Aksaray'da uyuşturucu kullanırken yakalanan şahıslar muhabirleri tehdit etti

Aksaray PTT Caddesi üzerindeki parkta arkadaşıyla birlikte uyuşturucu kullanırken bekçiler tarafından suçüstü yakalanan şahıs, hastanede basın mensuplarını tehdit etti

Aksaray'da iki kişi uyuşturucu kullanırken çarşı bekçileri tarafından suçüstü yakalandı. Şüphelilerden birinin "1 saat sonra görüşeceğiz" diyerek basın mensuplarını tehdit etmesi dikkat çekti.

Olay, saat 21.00 sıralarında Hacı Hasanlı Mahallesi PTT Caddesi üzerindeki parkta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sorumluluk bölgelerinde devriye atan mahalle ve çarşı bekçileri parkta 2 şahsın bank üzerinde bir şeylerle uğraştıklarını gördü. Bunun üzerine kendilerini gizleyerek 2 şüpheliyi uzaktan takip eden bekçiler şahısların uyuşturucu kullandığını tespit etti. Bunun üzerine hemen harekete geçen bekçiler 2 şüpheliyi de uyuşturucu maddelerle birlikte suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan Ş.Ç. (39) ve Ç.Ü. (25) sağlık kontrolünden geçirilmek üzere olay yerine çağrılan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri eşliğinde Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine getirildi. Elleri kelepçeli olarak hastaneye getirilen şüphelilerden Ş.Ç. kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarını görünce, "Ne var? Ne oluyor? Meşhur kişi mi? Ben kullanıcı da değilim, satıcı da değilim. Yarın görüşeceğiz, 1 saat sonra görüşeceğiz" diye konuşarak tehdit etti.

Maskesi olmayan Ş.Ç.'ye bekçiler tarafından maskesi takıldı. 2 şüpheli de sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aksaray'da uyuşturucu kullanırken yakalanan şahıslar muhabirleri tehdit etti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.