Aksaray'da sağlıkçılar 4. kez beyaz bayrak aldı

Aksaray'da sağlıkçılar 4. kez beyaz bayrak aldı

AKSARAY (AA) - Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 4. kez beyaz bayrak aldığı bildirildi.Aksaray Halk Sağlığı Müdürlüğü...

AKSARAY (AA) - Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 4. kez beyaz bayrak aldığı bildirildi.

Aksaray Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hijyene dikkat eden ve çevre düzenine özen gösteren 26 okula "beyaz bayrak" sertifikası verilirken, Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4. kez beyaz bayrak aldı.

Halk Sağlığı Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen sertifika törenine İl Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Ahmet Bakan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Affan Başbuğ ve sertifikayı hak eden okul idarecileri katıldı.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bu dönemde tekrar beyaz bayrak almaya hak kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü, okulların temizlik, tertip-düzen ve hijyen durumlarına göre iki yılda bir verilmekte oldukları Beyaz Bayrak Projesi kapsamında 4. kez beyaz bayrak aldı.

Lise Müdürü Hızır Faruk Maraşlıoğlu, yaptığı konuşmada, tekrar beyaz bayrak aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, buna katkı sunan bütün personel ve öğrencilerine teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :