Aksaray'da Mahalli İdareler Toplantısı düzenlendi

Aksaray'da Mahalli İdareler Toplantısı düzenlendi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerinin görüşüldüğü Mahalli İdareler Toplantısı düzenlendi. Halk Sağlığı Müdürlüğü...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerinin görüşüldüğü Mahalli İdareler Toplantısı düzenlendi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Aykut Pekmez, muhtarların, devletle millet arasında önemli köprülerden biri olduğunu söyledi.

Görev süresince birçok köy ve mahalle muhtarı ile tanıştığını belirten Pekmez, şunları kaydetti:

"İnsanların gelişen teknoloji ile devletten beklentileri artıyor. Hem yerel yönetimler hem kamu kurumları olarak elimizden gelen imkanları kullanarak Aksaray'a, ülkeye faydalı olmak, insanlarımıza katkı sağlamak için uğraşıyoruz. Sizler vatandaşlarla ilgili, ihtiyaç akışını en seri, en doğru şekilde yansıtırsanız, bizler de o ihtiyaçları gidermekte daha hızlı davranmış oluruz. Burada dile getirilen sorunların ilgili arkadaşlarımız not aldı. Bunların hepsini değerlendireceğiz hep beraber bu sorunların çözüme kavuşturulması için gayret göstereceğiz."

Toplantıya Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner kamu kurumları müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler