Aksaray'da 2 cezaevi arkadaşının kavgası kanlı bitti

Aksaray'da 2 cezaevi arkadaşının kavgası kanlı bitti

Aksaray'da 2 cezaevi arkadaşının bıçaklı kavgasında 1 kişi yaralandı. Polis ekipleri kaçan şüphelinin peşine düşerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Aksaray'da bilinmeyen bir nedenle tartışan 2 cezaevi arkadaşının kavgası kanlı bitti. Kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı.

Olay, Hamidiye Mahallesi Eski Sanayi Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cezaevinden 7. ayda tahliye olan S.S. (23), gece evine giderken cezaevinde birlikte kaldığı U.D. (22) ile karşılaştı. Aralarında bilinmeyen bir nedenden tartışan 2 cezaevi arkadaşının tartışması kısa sürede kavgaya dönüşürken, U.D. belinde taşıdığı bıçağı çıkartarak S.S.'yi baldırından bıçakladı. Yoldan geçen bir vatandaş tarafından fark edilen olay 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, olayı gerçekleştiren U.D. kaçarak kayıplara karıştı. Yaralı S.S. olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan S.S.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şüphelinin peşine düşerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.