Aksaray Valisi Pekmez sporcuları tebrik etti

Aksaray Valisi Pekmez sporcuları tebrik etti

AKSARAY (AA) - Bedensel Engelliler Atıcılık Türkiye Şampiyonasında 3 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atan sporcular,...

AKSARAY (AA) - Bedensel Engelliler Atıcılık Türkiye Şampiyonasında 3 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atan sporcular, Aksaray Valisi Aykut Pekmez'i ziyaret etti.

Vali Pekmez, Mersin'de 21-24 Ekim tarihlerinde düzenlenen şampiyonaya katılan milli sporcular Hakan Çevik, Suzan Çevik, Erhan Coşkuner ve Tayyar Sinankılı, makamında kabul etti.

Sporcuların Aksaray'a büyük gurur yaşattıklarını belirten Pekmez, "Sizlerin bu yarışmalara katılmanız, orada bulunmanız bile bizim için çok önemli. Tabii ki elde ettiğiniz başarılar bizi çok mutlu ediyor, sizler gibi bizler de çok gururlanıyoruz. Hepinizi tebrik ediyor, daha nice başarılar elde edeceğinize inanıyorum." diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan ise ilde çeşitli spor dallarında 77 milli sporcunun bulunduğunu belirterek, Vali Pekmez'e kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.

Milli sporcu Hakan Çevik, şampiyonada Türkiye rekoru kırdığına işaret ederek, 2018'de Güney Kore'de yapılacak Dünya Şampiyonası'na da en iyi şekilde hazırlanarak yeni başarılar kazanmak istediklerini vurguladı.

Vali Pekmez, sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez de yer aldı.

Aksaray Valisi Pekmez sporcuları tebrik etti

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :