Aksaray Konya yolunda başı boş köpek kazaya neden oldu! Direğe çarpan araçta 2 yaralı

Aksaray-Konya Karayolunda aniden yola çıkan başıboş köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü otomobili aydınlatma direğine çarptı. Otomobilin ağır hasar aldığı kazada sürücü ve 15 yaşındaki yolcu yaralandı

Türkiye'de sayıları her geçen gün artan başıboş köpekler can yakmaya devam ediyor. Çoğu çocuk onlarca kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda vatandaşın yaralandığı köpek saldırılarının yanısıra, yola fırlayan köpekler de kazalara neden olmayı sürdürüyor.

Köpeklerin neden olduğu kazaların sonuncusu Aksaray'da yaşandı. Konya yolunda aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücünün kullandığı otomobil aydınlatma direğine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Aksaray-Konya Karayolu Polis Okulu karşısında meydana geldi. Aksaray'dan Konya istikametine seyreden 68 ABK 178 plakalı otomobilin sürücüsü E.K. (37), yola aniden köpeğin çıkması sonucu direksiyonu kırarak manevra yaptı.

Ani manevra sonucu sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan A.A. (15) yaralandı.

Kazayı gören diğer araç sürücüleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.