AKOM'dan toplu ulaşım açıklaması: Pazar günü güzergahlar değişecek

AKOM'dan toplu ulaşım açıklaması: Pazar günü güzergahlar değişecek

Konya'da 17 Mart 2024 Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi nedeniyle ulaşımda bazı düzenlemeler yapılacak. Tramvay seferleri aksamadan devam edecekken, bazı otobüs hatlarında güzergah değişiklikleri olacak.

Konya'da Hayat Duracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingi nedeniyle Konya'da 17 Mart Pazar günü adeta hayat duracak. Mitingin yapılacağı alana ulaşımı sağlayacak bazı yollar trafiğe kapatılacak ve toplu taşıma seferlerinde değişiklikler yapılacak.

Tramvay Seferleri Devam Edecek

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, tramvay seferleri mitingden etkilenmeyecek ve normal sefer saatlerine göre devam edecek.

tramvay.jpg

Otobüslerde Güzergah Düzenlemesi

Miting nedeniyle bazı otobüs hatlarının güzergahlarında değişiklik yapılacak. Değişikliklerden etkilenecek hatlar ve yeni güzergahlar Konya Büyükşehir Belediyesi'nin web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında duyurulacak.

otobus.jpg

Vatandaşların Dikkatine

Konya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların miting günü yapılacak ulaşım değişikliklerini dikkate alarak planlarını yapmalarını ve toplu taşımayı kullanmayı tercih etmelerini tavsiye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.