Akıncılar'a yeni çöp toplama kamyonu ve konteyner

Akıncılar'a yeni çöp toplama kamyonu ve konteyner

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi tarafından Akıncılar ilçesine yeni çöp toplama kamyonu ve konteynerler gönderildi.İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi tarafından Akıncılar ilçesine yeni çöp toplama kamyonu ve konteynerler gönderildi.

İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, "Köylerimize Hizmette Şimdi Sıra Temizlikte" sloganıyla köylerin daha yaşanabilir bir kırsala ve sağlıklı bir çevreye kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Akıncılar ilçesine yeni çöp toplama kamyonu ve konteynerler gönderildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, ilçede düzenlenen törende yaptığı konuşmada, idarenin yürüttüğü bütün çalışmalarda milletvekillerinin desteğinin olmasının kendilerine güç verdiğini belirtti.

Kaya, 5 bin 100 konteyner ile köylerdeki çöplerin toplandığını aktararak, "Artık köylerimizin alt yapısının, yolunun, içme suyunun yanında temizliği de gerçekleştiriliyor. Şehirdeki bütün imkanlar köylerimizde de olacak. Çöp toplama kamyonumuzun ve konteynerlerimızin Akıncılar ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Akıncılar ilçemizin köylerinde de bu hizmetler yürütülecek." ifadelerini kullandı.

Törene AK Parti Sivas milletvekilleri Mehmet Habib Soluk, Hilmi Bilgin, Selim Dursun ile il genel meclisi üyeleri, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ahmet Yiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :