Akıncılar Filistin'in yanında: Redd-i Şiddet

Akıncılar Filistin'in yanında: Redd-i Şiddet

Akıncılar Derneği, İsrail'in Filistin topraklarındaki zulmüne sert tepki verdi ve Filistin direnişini sahiplendi.

Türkiye'de faaliyet gösteren Akıncılar Derneği, İsrail'in Filistin topraklarındaki yayılmacı politikalarına ve Filistinlilere yönelik zulme karşı sert bir tepki verdi. Dernek, Siyonizm'i sapkın bir Yahudi faşizmi olarak tanımlayarak İsrail'in Filistin topraklarındaki terör operasyonunu kınadı.

Filistin Direnişine Destek Devam Ediyor

Akıncılar Hareketi, Filistin toplumunun uzun yıllardır yaşadığı zulme karşı mücadeleye olan desteğini yineledi. Dernek, Filistinli mücahitlere hürmet ve sevgiyle yaklaşarak şehit olan kardeşlerin mirasını devraldıklarını ifade etti.

Terörle Mücadele ve İslam'a Düşmanlık

Akıncılar Derneği, İslam'a düşmanlık amacıyla Filistin direnişini terör olarak göstermeye çalışanları lanetledi ve zulme karşı mazlumdan yana olmanın önemine vurgu yaptı. Dernek, masumları korkutarak düşmana korku vermeyi reddediyor ve zalimlere karşı umut olduğunu belirtiyor.

İşgalci Rejime Karşı Redd-i Şiddet

Dernek, işgalci rejime destek veren devletlerin yaklaşımlarını şiddetle reddediyor ve Müslümanların terörü desteklemediğini vurguluyor. Akıncılar, Filistin direnişini kendi direnişleri olarak görüyor ve bu kutlu mücadeleyi sahipleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum