Akılalmaz hırsızlık: Çocuğu araçtan atıp otomobili çaldı

Akılalmaz hırsızlık: Çocuğu araçtan atıp otomobili çaldı

Aksaray'da bir baba, ATM'den para çekerken oğlunu otomobilde bıraktı. Bu sırada araca yaklaşan bir şahıs, çocuğu dışarı atıp aracı çaldı. Şüpheli, polisin 1 saatlik takibi sonucu yakalandı.

Olay, Yeni Sanayi Mahallesi Eski Sanayi girişinde bulunan ATM'lerin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, G.Y. (36) isimli vatandaş, oğluyla birlikte para çekmek için 68 AD 216 plakalı otomobiliyle ATM önüne geldi. G.Y., oğlunu araçta bırakarak ATM’ye yöneldiği sırada, olay yerine plakasız bir otomobille gelen B.T. (26), G.Y.’nin aracına yönelip içindeki çocuğu dışarı attı. Ardından otomobile binerek hızla uzaklaştı.

Akılalmaz hırsızlık: Çocuğu araçtan atıp otomobili çaldı

Polis 1 saat içinde yakaladı

Neye uğradığını şaşıran baba, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, araç ve şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saatlik takip sonucunda çalınan otomobil şehir merkezinde tespit edildi. Seyir halindeki araca “dur” ihtarında bulunan ekipleri gören şüpheli, aracı terk ederek yaya olarak kaçmaya başladı.

Akılalmaz hırsızlık: Çocuğu araçtan atıp otomobili çaldı

Apartmanda saklanırken bulundu

Polisin takibi sonucu bir apartman içine girerek saklanmaya çalışan B.T., kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli emniyete götürülürken, yapılan incelemelerin ardından çalınan otomobil sahibine teslim edildi.

Akılalmaz hırsızlık: Çocuğu araçtan atıp otomobili çaldı

Plakasız araçla ilgili inceleme başlatıldı

Öte yandan, şüphelinin olay yerine geldiği plakasız araçla ilgili de inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.