Akhisarspor'u Koronavirüs Sardı

Akhisarspor'u Koronavirüs Sardı

Akhisarspor'da teknik direktör Yılmaz Vural'ın da aralarında olduğu 12 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Beşiktaş kulübün Twitter hesabından yayımlanan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Akhisarspor Kulübüne geçmiş olsun diliyoruz denildi.

Akhisarspor'da 12 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. 

Akhisarspor yaptığı açıklamada,  "Covid-19 virüs test sonuçlarına göre Teknik ekibimizden 2 kişi, futbolcularımızdan 3 kişi ve personelimizden 7 kişinin testi pozitif çıkmıştır. Testi pozitif çıkanlar karantinaya alınmış olup tedavilerine başlanmıştır" dedi. 

Akhisarspor başkanı Fatih Karabulut NTV'de,  "Hocamız Yılmaz Vural ve futbolcularımız Burhan Eşer, Ergin Keleş ile Vrsajevic de dahil 12 pozitif vakamız var. Sağlık durumları çok iyi ve devlet hastanesinde karantinaya alındılar" açıklamasında bulundu. 

BEŞİKTAŞ'TAN AKHİSARSPOR'A "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJI

Beşiktaş Kulübü, teknik direktörü Yılmaz Vural, 3 futbolcusu, 1 antrenörü ile 7 kulüp çalışanında yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Akhisarspor için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün Twitter hesabından yayımlanan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Akhisarspor Kulübü futbolcuları, teknik ekibi ve personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :