Akhisarspor, deplasmandan yine puan çıkaramadı

Akhisarspor, deplasmandan yine puan çıkaramadı

- Aytemiz Alanyaspor'a mağlup olan yeşil-siyahlı ekip, Süper Lig'de bu sezon dış sahada oynadığı 4 karşılaşmada puan alamadı


MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan Akhisarspor, dış sahadaki 4. karşılaşmasında da puan çıkaramadı.

Bu sezona istediği gibi başlayamayan Akhisarspor, geçen hafta iç sahada Galatasaray karşısında aldığı ilk galibiyetin ardından dün deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 yenildi.

Teknik direktör Safet Susic'le 5. haftada yolların ayrılmasının ardından anlaşma sağlanan Cihat Arslan'la ilk maçına çıkan Akhisarspor, deplasmandan yine puan çıkaramadı ve bu yıl 4. yenilgisini aldı.

Dış sahada Beşiktaş'a 2-1, Medipol Başakşehir'e 3-1, MKE Ankaragücü'ne 1-0 ve Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan yeşil-siyahlı ekip, iç sahada ise Çaykur Rizespor ve Demir Grup Sivasspor'la 1-1 berabere kalmış, Galatasaray'ı ise 3-0 mağlup etmişti.

Akhisarspor, ligde henüz deplasmanda puan elde edemeyen tek takım konumunda bulunuyor.


- Yevgen Seleznov golle döndü


Ligde Çaykur Rizespor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından aldığı 4 maçlık cezayı tamamlayan Yevgen Seleznov, Aytemiz Alanyaspor maçında takımının tek golünü kaydetti. Seleznov, bu sezon 2. golüne imza attı.


- Sırada Standard Liege maçı var


UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 4 Ekim Perşembe günü Belçika'da Standard Liege'ye konuk olacak Akhisarspor, gruptaki ilk maçında Rus temsilcisi Krasnodar'a 1-0 yenilmişti.

Yeşil-siyahlı ekip, UEFA Avrupa Ligi maçından sonra Süper Lig'de 7 Ekim Pazar günü Trabzonspor'u konuk edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :