Akdeniz hükümeti ekonomiyle vurdu!

Akdeniz hükümeti ekonomiyle vurdu!

Türkiye Partisi MYK üyesi ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Akdeniz, gündeme yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu

Türkiye Partisi MYK üyesi ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Akdeniz, MKYK Üyeleri Yasemin Öney Cankurtaran ve Ali Rıza Buyan ile Türkiye Partisi İl Teşkilatını ziyaret etti. Murat Akdeniz, Parti İl Binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu

Türkiye Partisi iktidarında önceliklerinin kul hakkına riayet eden siyasi anlayışın hakim olduğu yeni bir Türkiye kurmak olduğunu ifade eden Türkiye Partisi MYK üyesi ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Akdeniz, “Bugün şehirlerin imar düzenlemelerinde birileri bir gecede, hayal edemeyecekleri miktarlarda paralar kazanıyor. Haksız rekabete yol açan bu durum insanları, çalışarak çok para kazanılamayacağı düşüncesine sevk ediyor. Önümüzdeki seçimlerde milletin önüne konan tüm barajları yıkarak, bu olumsuz tabloyu ortadan kaldıracağız” dedi.

EKONOMİK VERİLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Bugün ülkenin güncel yaşam ve güncel konularla yönetildiğine dikkat çeken Murat Akdeniz, Türkiye’nin yıllardır boynuna yafta olarak asılan ‘Gelişmekte olan ülkeler’ konumundan kurtulamadığına dikkat çekerek, “Bu söylemde kurtulmanın tek bir yolu vardır, oda, ekonomisi güçlü bir Türkiye inşa etmektir. Aslında bugün Türkiye’deki tüm sorunların temelinde de ekonomi vardır. Ancak hükümet, baskı altına aldığı medya aracılığıyla her şeyi tozpembe göstermektedir. Oysaki Türkiye son 30 yılda tam 1,5 trilyon dolar faiz ödemiştir. Bugün bile yıllık iç ve dış borç toplamına ortalama 35 milyar dolar faiz ödemekteyiz” diye konuştu. 2011 yılı için iktidarın kişi başına hedeflediği milli geliri 16 bin dolar açıklamasını da eleştiren Akdeniz hükümet yetkililerine, “Bu öngörü kişi başına aylık ortalama 2 bin TL’nin üzerinde bir gelir anlamına gelir. 73 milyon kişinin yaşadığı Türkiye’de kaç kişi aylık 2 bin TL maaş alıyor?” diye sordu.