Akçay: İftar verebilirsiniz

Akçay: İftar verebilirsiniz

Vasfiye Ergin Huzurevi Müdürü Cumali Akçay Ramazan Ayı boyunca hemşerilerimizin Huzurevi'nde yemek verebileceklerini söyledi.

Akçay, huzurevinde düzenlediği basın toplantısında, 1997 yılından itibaren hizmet veren huzurevinin birçok yaşlıyı bünyesinde barındırdığını belirtti. Geçtiğimiz yıl Ramazan Ayı boyunca hemşerilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Akçay, "Ereğli halkı değerlerine sahip çıkarak huzurevini bugünlere taşımıştır" dedi. Akçay açıklamasında şunları söyledi: Ereğlili hemşerilerimizin buraya olan ilgisi çok büyük. Burada hizmetler yerine ulaştırılıyor. Bunun bilincinde olan vatandaşlarımız huzurevini sahiplendi. Buradaki yönetimin şeffaf olması ve iş takibinde gösterdiği kararlılık sayesinde huzurevimize gerekli destek sağlanıyor. Ereğlili hemşerilerimizden tek isteğimiz huzurevinde kalan yaşlılarımıza gerekli ilgiyi göstermeleri. Bunun en güzel örneğini de Ramazan Ayı'nda verebilirler. Buraya aileleriyle, çocuklarıyla gelerek bir aile ortamı sağlanıp, sıcak bir ortamda iftarlarını açabilirler. Bunun içinde bizimle irtibat kurabilirler.

731 94 00 numaralı telefonla veya bizzat huzurevine giderek irtibat kurabileceklerini ifade eden Akçay. Ereğli halkının göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür etti.

Huzurevi sakinleri ise, "Bizlerin tek isteği ilgi ve sevgi Ereğlili hemşerilerimiz sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmıyorlar. Kendilerinin mübarek Ramazanlarını kutlarız" diye konuştular.

Huzurevi Müdürü Cumali Akçay, burada kalan yaşlıların bahçede yetiştirdikleri ürünleri tükettiklerini, besledikleri hayvanlarla meşgul olduklarını da belirtti.