Akbank'tan "Tek Durak" Kurumsal Yatırım Bankacılığı

Akbank'tan "Tek Durak" Kurumsal Yatırım Bankacılığı

Akbank Genel Müdürü Binbaşgil:-"Akbank Tek Durak Kurumsal Yatırım Bankacılığı'yla kurumsal müşterilerimiz her türlü ihtiyaçlarını tek bir adresten, tek bir noktaya danışarak çözebilecek"

İSTANBUL (AA) - Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Akbank Tek Durak Kurumsal Yatırım Bankacılığı'yla kurumsal müşterilerimiz her türlü ihtiyaçlarını tek bir adresten, tek bir noktaya danışarak çözebilecek" dedi.

Akbank'ın, müşteriye özel çözümlerin tasarlandığı ve sunulduğu yeni Kurumsal Yatırım Bankacılığı iş modeli "Tek Durak" konsepti, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Akbank Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Levent Çelebioğlu, Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş, Ak Portföy Genel Müdürü Alp Keler, Aklease Genel Müdürü Şenol Altundaş, Akbank AG Genel Müdürü Banu Özcan ve Akbank Dubai Genel Müdürü Cem Ataç'ın katıldığı basın toplantısıyla tanıtıldı.

Toplantıda konuşan Akbank Genel Müdürü Binbaşgil, Türkiye ekonomisinin daha da gelişmesi için gerekli olan atılımları her zaman olduğu gibi desteklediklerini söyledi. Hem bireysel, hem de kurumsal düzeydeki müşterilerine sürdürülebilir fayda sağlamaya devam ettiklerini dile getiren Binbaşgil, şöyle konuştu:

"Bugün hayata geçirdiğimiz Akbank Tek Durak Kurumsal Yatırım Bankacılığı'yla Türkiye'deki yatırım finansmanına çok daha etkin bir şekilde çözüm üreteceğiz. Bu yeni modelimizle, kurumsal müşterilerimiz her türlü ihtiyaçlarını tek bir adresten, tek bir noktaya danışarak çözebilecek.

Farklı ihtiyaçları için tasarlanan, müşteriye özel hizmetler de bu tek noktadan sunulacak. Hem kamu projelerine, hem de özel sektöre ait projelere sağladığımız finansman ve desteği sürdüreceğiz, ekonomimizin gücüne güç katmaya devam edeceğiz. Çünkü biz Türkiye'nin bankasıyız. Kuruluşumuzdan bugüne olduğu gibi, kurumsal ölçekteki müşterilerimize verdiğimiz destek, ekonomimizin gücüne ve potansiyeline olan inancımızın göstergesi olmaya devam edecek."


-"Hedefimiz, tüm ihtiyaçlarda akıllara gelen ilk isim olmak"


Akbank Kurumsal-Yatırım ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Levent Çelebioğlu da Akbank Kurumsal Yatırım Bankacılığı olarak sundukları tüm özel ürün ve hizmetleri, Akbank'ın iştirakleri Ak Yatırım, Ak Portföy, Aklease, Akbank AG ve Akbank Dubai ile birlikte, "Tek Durak Yatırım Bankacılığı" konseptiyle bir başlıkta topladıklarını ifade etti. Çelebioğlu, şunları söyledi:

"Hedefimiz, ekonomimizin göz bebeği, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak, hayal kuran, geleceğe bakan, çok çalışan, üreten kurumlarımız ile Türkiye pazarının önemini gören, global birikimlerini ve kültürlerini Türkiye'ye taşıyan, farklı çözümleri burada da arayan çok uluslu şirketlerin Kurumsal Yatırım Bankacılığı konusundaki tüm ihtiyaçlarında akıllarına gelen ilk isim olmak. Ak Yatırım'ın farklı piyasalardaki uzmanlığı, Ak Portföy'ün zengin portföy yelpazesi ve özel finansal çözümleri, Aklease'in sektöründeki deneyimi, Akbank AG ve Akbank Dubai'nin bulundukları coğrafyalara açılan kapılarımız olmaları bu yeni iş modelimizi daha da güçlendiriyor.

Tüm enerjimizi Türkiye'nin büyüme, yatırım, ilerleme ve ekonomik büyüme potansiyeline odaklıyoruz. Geniş kaynak ve imkanlarımız, tüm kaynaklarımızı buraya yöneltiyor olmamız, güçlü bilanço yapımız, yüksek sermaye yeterliliğimiz, müşteriyi yakından tanıyor olmamız, tecrübeli ve uzman ekibimiz, yurt dışı erişim kapasitemiz, müşteriye özel çözümler geliştirme yetimiz, esnek ve hızlı hareket edebilme yeteneğimizle sektörde farklılaşıyoruz. Bu özelliklerimizle de halihazırda özel bankalar içinde en sofistike hizmetleri ve ürünleri sunabiliyoruz. Yalnızca Türkiye'deki değil, farklı coğrafyalardaki ürün ve hizmetlere erişim ve müşterilerine sunma konusunda da birçok olanağa sahip durumdayız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :