Akbank, Yeni Nesil Uluslararası Para Transferi Hizmetini Müşterilerine Sunuyor

Akbank, Yeni Nesil Uluslararası Para Transferi Hizmetini Müşterilerine Sunuyor

Akbank, Akbank Fast Uluslararası hizmeti ile müşterilerine hızlı, şeffaf ve uygun fiyatlı uluslararası para transferi imkanı sağlıyor.

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Akbank, müşterilerine sunduğu kolay ve hızlı çözümlere bir yenisini daha ekleyerek Akbank Fast Uluslararası hizmetini başlattı. Uluslararası para transferlerinde müşterilerine yeni bir alternatif sunan bu hizmet, banka müşterilerinin uluslararası para transferlerini hızlı ve uygun fiyatlı olarak gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor.

Dijitalleşmenin önemini vurgulayan Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, bankanın dijitalleşme stratejisinde müşterilerin ihtiyaçlarını önceliklendirdiklerini belirtti. Yüce, "Bugün dünyanın diğer ucundaki sevdiklerimizle anında iletişim kurabildiğimiz gibi artık uluslararası para transferlerimizi de dilediğimiz zaman, kolaylıkla ve anında Akbank Mobil'den gerçekleştirebiliyoruz" dedi.

Akbank Mobil üzerinden erişilebilen bu yeni hizmet, Akbank müşterilerine uluslararası para transferi işlemlerinde birçok avantaj sunuyor. Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, "Akbank Fast Uluslararası ile müşterilerimiz, 7 gün 24 saat transfer hizmetimizden yararlanabiliyor. Vadesiz hesaplarından yurt dışındaki diğer bankaların vadesiz hesaplarına, transfer yapacakları ülkenin döviz cinsinden kolayca ve anında para gönderebiliyorlar" açıklamasında bulundu.

Oğuz ayrıca, müşterilerin işlem ücretlerini transfer esnasında görebileceklerini ve işlem sonrasında ayrıca bir muhabir banka ücreti yansıtılmadığı için daha uygun fiyatla işlemlerini gerçekleştirebileceklerini belirtti. Akbank Fast Uluslararası hizmeti, sunduğu hız, kolaylık ve uygun fiyat avantajlarıyla müşterilere değer sunuyor. Akbank, müşterilerine sunulan yeni nesil çözümlerle yanlarında olmaya devam edeceğini vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.