AK Parti’nin icraatını kendi yapmış gibi anlatan Beyşehir Belediye Başkanı Bayındır baltayı taşa vurdu

AK Parti’nin icraatını kendi yapmış gibi anlatan Beyşehir Belediye Başkanı Bayındır baltayı taşa vurdu

Konya’nın denizi olarak bilinen Beyşehir’deki Karaburun Plajı’nı kendi icraatı gibi anlatan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, sözleriyle kendine güldürdü.

2014 yılında yapılan seçim sonucunda AK Parti adayı olarak başkanlığa seçilen Murat Özaltun, 4 yıllık belediye başkanlığı boyunca ilçede birçok çalışmaya imza atmıştı.

Bu çalışmalar arasında Konya’nın denizi olarak nam salan Karaburun Plajı da vardı. Çevre düzenlemesi ve birçok alanda yaptığı çalışmalarla Beyşehir’e bir sahil kazandırarak halkın hizmetine sunan Başkan Özaltun, uzun süre gündemden inmemişti.

BAYINDIR İCRAATİ SAHİPLENDİ

Başkan Özaltun’un Beyşehir’e kazandırdığı projeye bağımsız belediye başkanı Adil Bayındır sahip çıktı. Ulusal bir gazeteye röportaj veren Bayındır, Akdeniz’i halkın ayağına getirdiklerini ifade etti.

Haberde kullanılan cümleler de daha önce Başkan Murat Özaltun’un haberlerinde kullanılan cümlelerle aynı cümleler.

2014 yılında yapılan yani Başkan Altun’un başkanlığının ilk yılında hizmete açılan plajı kendi icraatı gibi gösteren haberin metninde Adil Bayındır şu sözleri kullandı:

AKDENİZ’İ HALKIMIZIN AYAĞINA GETİRDİK

Akdeniz sahillerinde ne varsa aynısını Karaburun Plajı'nda görmenin mümkün olduğunu vurgulayan Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Konya ve bölgedeki diğer illerden vatandaşlarımız serinlemek için genellikle uzun bir yol kat edip Akdeniz'e gidiyordu. Denizi ve plajı onların ayaklarına getirdik" dedi.

muslumun-haberi.jpg

Her fırsatta Konya'da AK Parti'nin icraatlarını kötülemekten geri durmayan gazetenin muhabiri bu haberle farkında olmadan AK Parti'nin bir icraatını uzun uzun övme imkanı bulmuş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum