AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum olur mu? Erdoğan'dan aday açıklaması

AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum olur mu? Erdoğan'dan aday açıklaması

AK Parti Genel Merkez'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ile ilgili soruya, "Telaşlanmayın, vakti saati geldiğinde duyarsınız" diyerek cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde inşaatı devam eden ek binanın incelemelerinde bulundu.

İncelemelerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük illerin belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularının son günü hakkında sorulan soruya ilginç cevaplar verdi.

Gazetecilerin, büyük illerin adaylarının ne zaman açıklanacağına dair yöneltilen soruya Erdoğan, "Telaşlanmayın, vakti saati gelince duyarsınız." şeklinde yanıt verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili soruya ise Erdoğan, "En uygun olanı göreceksiniz." ifadesini kullandı.

Anket şirketlerinin geçtiğimiz günlerde yayınladığı sonuçlara göre, İstanbul seçmeninin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Murat Kurum ismini listenin 1. sırasına taşıdığı görülmüştü. Murat Kurum'un İBB adayı olup olmayacağı merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum