AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü

AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Kendirli, mesajında,...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kendirli, mesajında, AK Parti'nin 16 yıl boyunca durmadan, azimle ve şevkle çalışarak millete en güzel hizmeti verdiğini belirtti.

AK Parti'nin kurulduğu 14 Ağustos 2001'den bugüne insana saygıyı, adaleti, insan onurunu korumayı ve halka hizmeti esas aldığını dile getiren Kendirli, şunları kaydetti:

"AK Parti’nin yolunu milletimiz çizmiştir. Bu sebeple partimiz kapısını millete hiç kapatmadı. İktidarda olduğu süre boyunca, halkın refah seviyesini yükselten, Türkiye’nin imajını değiştiren ve Türkiye’ye çağ atlatan projelere imza atan AK Parti’ye, milletimizin artan teveccühüyle her seçimde oyunu artırarak, 2023 hedeflerine milletimizle birlikte yürüyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimiz, dünyada tüm mazlumların umudu olmuştur. Cumhurbaşkanımızdan ve partimizden desteğini esirgemeyen saygıdeğer milletimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle AK Partimizin 16. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :