AK Partili yöneticilerden "organ bağışına" destek

AK Partili yöneticilerden "organ bağışına" destek

Sivas'ın Gemerek ilçesinde AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, organlarını bağışlamak için form doldurdu - AK Parti Gemerek İlçe Başkan Yardımcısı Karagül: - "En büyük hayalimiz organlarımızın bir insana can vermesidir"

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde AK Parti İlçe Yöneticileri, organ bağışında bulundu.

AK Parti Gemerek İlçe Başkanı Hacı Yalçın ve parti yöneticileri Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Gemerek Devlet Hastanesinde kurulan organ bağışı standını ziyaret etti. Ellerinde "Organ Bağışı Hayat Kurtarır" pankartı taşıyan AK Partililer, bağışlanabilen tüm organları için form doldurdu.

Burada konuşan AK Parti Gemerek İlçe Başkan Yardımcısı İrem Karagül, organ bağışının önemine dikkati çekerek, "Siyasi kimliğimizi bir kenara bırakıp insan olarak Gemerek Devlet Hastanesine organ bağışı yapmaya geldik. En büyük hayalimiz organlarımızın bir insana can vermesidir." dedi.

Gemerek Devlet Hastanesi Başhekimi Muhammet Kızmaz ise duyarlılıklarından dolayı partililere teşekkür ederek, "Organ Bağışı Haftası dolayısıyla kurduğumuz standımıza Gemerek halkı büyük ilgi gösterdi. Bir insan, bir can diyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Yalçın da organ bağışına destek olan parti yönetimine teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :