AK Partili Milletvekili Konya Yolunda Kaza Geçirdi: O Anlar Kamerada
AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, eşi ve çocuklarıyla birlikte Karaman-Konya karayolunda trafik kazası geçirdi. Hafif yaralanan aile fertlerinin sağlık durumları iyi.
AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, ailesiyle birlikte seyir halindeyken trafik kazası geçirdi. Milletvekili Eser, eşi ve çocukları kazayı ucuz atlattı.
Kaza, akşam saat 20.00 sıralarında Karaman'dan Ankara istikametine giden Milletvekili Eser'in kullandığı 06 KAR 70 plakalı Volkswagen marka otomobilin, Konya'nın Meram ilçesine bağlı Kaşınhanı Mahallesi yakınlarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Milletvekili Eser, önüne aniden çıkan bir tırla çarpışmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki refüje girerek bir trafik levhasına çarptı.
Kazanın şiddetine rağmen Milletvekili Eser, araçtaki eşi ve çocukları hafif yaralanmalarla atlattı. Kazanın gerçekleşme anı ise Milletvekili Eser'in otomobilinde bulunan araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sağlık Durumu ve Son Gelişmeler
Kaza sonrası Milletvekili Eser ve ailesi, tedbir amaçlı olay yerine gelen ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.
Yapılan kontrollerin ardından AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ve ailesinin genel sağlık durumlarının iyi olduğu ve hastaneden taburcu oldukları öğrenildi.
Kazayla ilgili detaylı tahkikatın sürdüğü belirtildi.
Kaynak:
