AK Partili gençlerden Seydişehir'de kontrol noktasındaki polislere çay ikramı

AK Partili gençlerden Seydişehir'de kontrol noktasındaki polislere çay ikramı

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Batuhan Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, soğuk kış gününde uygulama yapan görevli polisler ile yolculuk yapan vatandaşlara sıcak çay ikramında bulunarak gönülleri ısıttı

AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, uygulama yapan görevli polis memurlarına ve yolcularla sıcak çay ikramında bulundu.

Konya-Antalya çevre yolunda uygulama yapan polislere ve yolculuk eden vatandaşlara soğuk kış gününde sıcak çay ikram eden Başkan Aydın ve Yönetimi gönülleri ısıttı. Çay ikramından dolayı teşekkür eden görevli polisler ve yolculuk eden vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilir

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Seydişehir'de güvenlik güçleri, meydan ve işlek caddelerdeki uygulama noktasında denetimlerini sürdürüyor.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Seydişehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, Konya-Antalya çevre yolunda uygulama yapan polislere, seyahat izni olan yolcu ve vatandaşlara soğuk kış gününde sıcak çay ikram ederek kolaylıklar diledi.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Aydın, "Pandemi süresince olağanüstü gayretle, canla başla çalışan güvenlik güçlerimiz ile sağlık çalışanlarımıza ne kadar minnet etsek azdır. Bu soğuk kış gününde hem gönülleri ısıtmak hem de onlarla sohbet ettik." dedi.

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri daha sonra 112 Acil Sağlık Merkezinde nöbet tutan sağlık çalışanlarını da ziyaret etti.

Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.