AK Parti'den terör mağdurlarına yardım

AK Parti'den terör mağdurlarına yardım

Partinin Sivas İl Başkanlığınca Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terörden etkilenen vatandaşlar için toplanan giysi ve gıda maddelerini taşıyan tır, yola çıktı

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanlığınca toplanan yardım malzemeleri, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terörden etkilenen vatandaşlara gönderildi.

Belediye Başkanı Sami Aydın, kent meydanındaki törende, teröre karşı dik duran ve boyun eğmeyen vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

"Özellikle Güneydoğu başta olmak üzere ülkemizin belli bir bölümünde bu manzara yaşanıyor. Türk milleti olarak ihtiyaç duyulan her dönemde birbirimizin yanında bulunduğumuzu hissettirmek adına bu organizasyonu yapıyoruz" diyen Aydın, ülkede terörün bir an önce son bulmasını diledi.

Birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Aydın, "Elbette farklı düşüncelerimiz olacak. Ama Türkiye'deki 78 milyonun huzur ve güvenliği ancak bizlerin birliği ve beraberliğinden geçiyor. İnşallah terör belasını en kısa zamanda bu ülkenin sınırları dışına iteceğiz" diye konuştu.

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin de mağdurlara yardım için bir arada olduklarını belirtti.

Türkiye'nin terörle kararlı şekilde mücadele ettiğini vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:

"Teröre kalkan olmayan ve gerektiğinde canını ortaya koyan halkımıza, Türk milleti olarak destek vermemiz gerekiyor. Bugün bir tır dolusu yardım malzemesini oradaki halkımıza gönderiyoruz. Dönemsel olarak gerek belediyemiz gerek teşkilatımız ihtiyaç duyulan bölgeye yardımları ulaştırmaya devam ediyor. İnşallah ülkemizin her köşesi huzura kavuşur ve bunlara ihtiyaç kalmaz."

Yardımların belirli depolara konulduğunu ve ihtiyaca göre gerekli yerlere sevk edildiğini anlatan Şahin, "Tır yerine ulaştıktan sora yardımların nerelere gittiği konusunda gerekli raporlar elimize ulaşıyor. Hiçbir şekilde bu yardımlarımızda bir kayıp kaçak olmadı, olmayacak. Yardımlar, çok düzenli ve organize yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Giyim ve gıda maddeleri bulunan tır, dualarla doğu illerine uğurlandı.

AK Parti'den terör mağdurlarına yardım

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :