AK Parti'den Kilislilere yardım

AK Parti'den Kilislilere yardım

SİVAS (AA) - Sivas'ta, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının katkılarıyla temin edilen yardım malzemeleri, Kilis'e gönderildi. AK Parti il Başkanlığından...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının katkılarıyla temin edilen yardım malzemeleri, Kilis'e gönderildi.

AK Parti il Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, kent meydanında düzenlenen törende konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, hayırsever vatandaşlardan toplanan yardımları Kilis'teki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirtti.

"Sevgi Yolu" Projesi kapsamında Kilis'in Sivas'ın kardeş ili olduğunu aktaran Ekinci, "Kilis'teki ihtiyaç sahibi ailelere bu yardım tırını hazırladık. Yarında 4 başkan yardımcısı arkadaşımızla Kilis'e gideceğiz. AK Parti Kadın Kolları teşkilatımız ve genel merkez teşkilatımızla Sivaslı yardımseverlerin vermiş olduğu bu yardımları oradaki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.

Sivaslıların yardım konusunda birbiriyle yarıştığını dile getiren Ekinci, yardım tırının hazırlanmasında katkısı bulunanlara teşekkür etti.

AK Parti İl Teşkilat Başkanı Rüfet Arslan da partilerinin misyonu ve vizyonu kapsamında mazlumların her zaman yanlarında olduğunu belirtti. AK Partinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında yardımlarını sürdürdüğünü ifade eden Arslan, "Sivas halkının bu yardımlara göstermiş olduğu teveccühü her zaman için görüyoruz. Sivil toplum örgütlerimiz ve belediye olarak bu işin içerisin de her zaman için bulunduk. Bugün de kadın kollarımızın yine Sivas'ımız da yardımseverlerden toplamış olduğu yardımı göndereceğiz. Kendileri gidip yardımı oraya teslim edecekler." açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından yardım malzemesini taşıyan tır dualar eşliğinde Kilis'e uğurlandı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :