AK Parti’den CHP’ye ziyaret

AK Parti’den CHP’ye ziyaret

CHP İl Başkanı Mevlüt Karpuz ve İl yönetim kurulu üyelerini; AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol, İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, İl Seçim Koordinatör Merkezi Başkanı Abdülkadir

Ziyaretten memnun kaldıklarını belirten CHP İl Başkanı Mevlüt Karpuz, “Demokrasiyi özümsemiş insanlar için siyaset insanlara hizmet için vardır. İnsani ilişkiler sıcak olmalıdır. Elbette iktidar ve muhalefet olacaktır. Eleştiri kuru kuruya yapılmaz. Çözümünü ortaya koyarak eleştiriyoruz. Konya’ya yapılanlara teşekkür ediyoruz. Daha fazlası yapılmalıdır. Konya hak ettiği hizmetleri almalıdır” dedi.

DEMOKRASİ MUHALEFET OLMADAN OLMAZ

CHP Konya il başkanlığını ziyarette AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun demokrasinin muhalefet olmadan gelişmeyeceğini ifade ederek, “Önümüzde üç önemli seçim var. Barış içinde bir yarış olacaktır. Kimsenin hiçbir şeyine karışmadan bu yarışı sürdüreceğiz. Demokrasi muhalefet olmadan olmaz. İktidar ve muhalefet olmadan da demokrasi gelişmez. İlimize yapacaklarımızla öne çıkmalıyız. Konya hoşgörünün başkentidir. Bunun içinde seçimlerini hoşgörü içinde geçireceğiz. Yapıcı eleştirilerden hatalar düzeltilir. Seçimlerde bütün partilere ve CHP’ye başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.