AK Parti'de yerel seçimlere güçlü hazırlık

AK Parti'de yerel seçimlere güçlü hazırlık

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen temayül yoklaması sonrasında, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti içindeki demokratik süreci ve seçim hazırlıklarını açıkladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleştirilen temayül yoklaması, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından açıklamalarla değerlendirildi. Çelik, genel seçim başarısının ardından yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanmaya odaklandıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partililere verdiği talimat doğrultusunda demokratik temayül mekanizmalarını işleterek vatandaşın iradesini yansıtmayı amaçladıklarını ifade etti.

Ömer Çelik, temayül yoklamasının, AK Parti'nin demokratik süreçlere verdiği önemin bir göstergesi olduğunu vurgulayarak, "En aşağıdan en yukarıya kadar siyasi kararları şekillendirme şeklindeki siyasi tarzımız Türkiye'deki bütün partilere örnek olacak bir modeldir" dedi. Ankara, Adana, İzmir ve İstanbul'da gerçekleştirilen temayül yoklamalarının sürekli olarak devam edeceğini belirten Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu süreçleri yakından takip ederek demokratik iradenin özgür bir şekilde tecelli etmesine özel bir önem verdiğini kaydetti.

Çelik, toplantının Sayın Cumhurbaşkanı tarafından bizzat yönetildiğini ve temayül yoklaması sonucunda 30'dan fazla partiliye söz verildiğini dile getirerek, bu görüşlerin seçim çalışmaları için yol gösterici olacağını ifade etti. "İlk gün nasıl milletimizin sesine kulak veriyorsak, bugün de aynı şekilde kulak vermeye devam edeceğiz" diyen Çelik, bu sürecin Türkiye'nin en büyük siyasi hareketi olan AK Parti'nin demokratik iradeyi yansıtma gücünü gösterdiğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.