AK Parti'de bomba iddiası! Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan açıklama

AK Parti'de bomba iddiası! Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bomba ihbarının söz konusu olmadığını belirterek, "Rutin güvenlik tedbiri gerekçesiyle yalnızca balkon konuşmasının yapılacağı ikinci katta arama gerçekleşmektedir" açıklamasında bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Rutin güvenlik tedbiri gerekçesiyle yalnızca balkon konuşmasının yapılacağı ikinci katta arama gerçekleşmektedir. Bazı basın kuruluşlarında ifade edildiği gibi bir bomba ihbarı durumu söz konusu değildir" dedi.

Türkiye bugün tarihinin en önemli seçimlerinden birini yaptı. Türkiye'nin, 5 yıl boyunca Türkiye'yi yönetecek cumhurbaşkanı ile milletvekillerini belirlemek için sandık başına gitti. Ülkede vatandaşlar 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandıkta oy verdi. Seçim sonuçlarının açıklanması devam ederken, açık ara önde olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşması için AK Parti Genel Merkezi'nde hazırlıklar da yapılıyor. AK Parti önüne gelen seçmenler ise heyecanla sonuçları beklerken sandık sonuçlarının açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir konuşma yapması bekleniyor.

"BOMBA İHBARI DURUMU SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

BBC Türkçe ve bazı medya organları AK Parti Genel Merkezi'nde bomba araması yapıldığı iddialarını haberlerine taşıdı. AK Parti'den muhalif medyanın bomba iddialarına cevap gecikmedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Rutin güvenlik tedbiri gerekçesiyle yalnızca balkon konuşmasının yapılacağı ikinci katta arama gerçekleşmektedir. Bazı basın kuruluşlarında ifade edildiği gibi bir bomba ihbarı durumu söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.