AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığına atama

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığına atama

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk'ün olağan ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklamasının ardından partinin ilçe...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk'ün olağan ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklamasının ardından partinin ilçe teşkilatı başkanlığına Ali Özer atandı.

Parti genel merkezindeki mülakatın ardından göreve atanan Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatı'nda kurucu başkan olarak görev yaptıktan sonra 9 yıldır siyasetten uzakta kaldığını belirterek, yeniden göreve başlamasının ilçe halkı için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Özer, "Partimin her zaman hizmetinde oldum, dokuz yıl boyunca dinlenmiş olduk. 2002 ruhuna dönüş için bizi genel merkeze çağırıp, yeniden görev yapmamı istediler. 2002 ruhunu Ürgüp'te tekrar canlandıracağız, birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet edeceğiz." diye konuştu.

Yenilenme sürecinin ilçe yönetimine de yansıyacağını söyleyen Özer, kenti 2019 yılına hazırlamak için çalışacaklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler