AK Parti teşkilatından Hançerli’ye ziyaret

AK Parti teşkilatından Hançerli’ye ziyaret

AK Parti Konya Milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir, Halil Etyemez ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi ziyaret ettiler.

AK Parti Konya Milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir, Halil Etyemez ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi ziyaret ettiler. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında Hz. Mevlana’nın diyarı Karatay’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi’nin kurumsal ve mali yapı olarak Türkiye’nin en iyi belediyelerinden biri olduğunu dile getirdi. Karatay Belediyesi’nin borçsuz bir belediye olduğunu vurgulayan Başkan Hançerli, Karatay’da hizmet çıtasının sürekli olarak daha yukarılara taşındığını belirtti. Başkan Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatına, Meclis Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

ak-parti-teskilatindan-hancerli’ye--(1).jpg

GENÇ’TEN TEŞEKKÜR

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç gerçekleştirdiği konuşmasında, Karatay’ın sürekli gelişim içerisinde bir ilçe olduğunu dile getirerek; Başkan Hançerli’nin 15 yılda Karatay’a büyük değer kattığını ve gerçekleştirdiği çalışmalarla pek çok eser kazandırdığını belirtti. Genç, Başkan Hançerli’ye Karatay’a gerçekleştirdiği büyük hizmetler için teşekkür etti.

ak-parti-teskilatindan-hancerli’ye--(3).jpg

ÖZDEMİR VE ETYEMEZ’DEN TEŞEKKÜR 

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Başkan Hançerli’nin hem tecrübesi hem de çalışma azmi ile her zaman aktif görevler alacağına olan inancının tam olduğunu dile getirerek, hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Başkan Hançerli’nin 15 yıl boyunca AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerini ortaya koyduğunu dile getirerek; Başkan Hançerli’ye teşekkür etti.

ak-parti-teskilatindan-hancerli’ye--(4).jpg

ak-parti-teskilatindan-hancerli’ye.jpeg

Etiketler :