AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten dikkat çeken Konya paylaşımı! Kahredici görüntüler..

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten dikkat çeken Konya paylaşımı! Kahredici görüntüler..

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Konya'da hayvanlara karşı sergilenen vahşi tutum hepimizin vicdanını yaraladı ve derinden üzdü. Kahredici görüntülerin ardından Valiliğimiz ve Belediyemiz hemen müdahale etmiştir" dedi

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ndeki cani görevlinin bir köpeğe elindeki kürekle vurarak ölümüne neden olduğu öne sürülen görüntüler infiale neden oldu. Sosyal medyada büyüyen ve kamuoyunun tepkisini çeken görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı.

AK Partisi Sözcüsü Ömer Çelik, "Konya'da hayvanlara karşı sergilenen vahşi tutum hepimizin vicdanını yaraladı ve derinden üzdü. Bütün canlıların ortak kaderi paylaştığına inanan bir değerler sistemine sahibiz. Hayvanlara yapılan zulümlere asla müsamaha göstermeyiz. Kahredici görüntülerin ardından Valiliğimiz ve Belediyemiz hemen müdahale etmiştir" dedi.

"ZULÜMLERE ASLA MÜSAMAHA GÖSTERMEYİZ"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konu ile ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi:

Bütün canlılar aynı evrenin parçasıyız.

Konya’da hayvanlara karşı sergilenen vahşi tutum, hepimizin vicdanını yaraladı ve derinden üzdü. Bütün canlıların ortak kaderi paylaştığına inanan bir değerler sistemine sahibiz. Hayvanlara yapılan zulümlere asla müsamaha göstermeyiz...

"SAHİPSİZ HAYVANLARIN SALDIRILARINA KARŞI TÜM TEDBİRLER ALINACAK"

Evlatlarımızın ve vatandaşlarımızın sahipsiz hayvanlar tarafından saldırıya uğramasını, vatandaşlarımızın mağdur olmasını engelleyecek tüm tedbirleri alacağız. Aynı zamanda da hayvanların eziyet ve zulüm görmesini engelleyecek mücadeleyi vermeye devam edeceğiz.

"HEM SOKAK HAYVANLARI HEM DE VATANDAŞLAR KORUNACAK"

Cumhurbaşkanımızın açıkladığı gibi, hem sokak hayvanlarına sahip çıkacak hem de insanımızın bu tür sorunlarla karşılaşmamasını sağlayacak tavrımızı daha etkili şekilde uygulayacağız. Yetkililer bu doğrultuda gerekli tedbirleri almak üzere talimatlandırılmıştır.

"VALİLİĞİMİZ VE BELEDİYEMİZ HEMEN MÜDAHALE ETMİŞTİR"
Konya’daki kahredici görüntülerin ardından Valiliğimiz ve Belediyemiz hemen müdahale etmiştir. İlgili kişiler görevden alınmıştır. Başsavcılık soruşturma başlatmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.