AK Parti Seydişehir Aday Adayı Mahmut Zengin'den Seydişehir'i cazibe merkezi yapacak proje

AK Parti Seydişehir Aday Adayı Mahmut Zengin'den Seydişehir'i cazibe merkezi yapacak proje

Seydişehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olan eğitimci Mahmut Zengin, 'Sevdamız Seydişehir' diyerek yola çıktı. Zengin, turizmi canlandırma ve ekonomik refahı artırma hedefleriyle Seydişehir'i uluslararası düzeyde tanıtmayı planlıyor.

31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimlere hazırlık süreci devam ederken, Seydişehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olan Eğitimci Mahmut Zengin, Sevdamız Seydişehir diyerek seçim yarışına katıldı. Zengin, memleketinin ekonomik refahını ve istihdamını artırmak amacıyla Seydişehir'i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyor.

Büyüdüğü memleketi büyütecek

Zengin, yaptığı açıklamada, "Her zaman her yerde dediğim gibi Sevdamız Seydişehir diyerek yola çıktık. Bu memlekette büyüdük, şimdi memleketimizi büyütme zamanımız geldi. Seydişehir, bölgenin en cazip ilçesi olmasına rağmen potansiyelinin tam olarak kullanılmadığının farkındayım. Turizmi canlandırarak hemşehrilerimizin ekonomik refahını ve istihdamını yükseltmek amacıyla yola çıktık" dedi.

Seydişehir-Antalya yoluna AVM projesi

Zengin'in öncelikli hedeflerinden biri insan odaklı çalışmak. "İnsanı yaşat ki Devlet Yaşasın" anlayışıyla hareket edeceklerini belirten Zengin, gençlerin sıkça dile getirdiği aktivite ve eğlence alanlarının eksikliğine dikkat çekerek, bölgenin en büyük alışveriş ve eğlence merkezini inşa ederek bu ihtiyacı karşılamayı planlıyor.

Ayrıca, Seydişehir-Antalya Yolu üzerinde yapılacak olan bu merkezin, günde binlerce aracın geçtiği bir noktada olmasıyla büyük bir cazibe merkezi oluşturmayı hedefliyor. Zengin, ekibiyle yaptığı görüşmeler sonucunda bu projenin istihdama büyük katkı sağlayacağına, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekeceğine inanıyor.

Dış İlişkiler Müdürlüğü ile turizmi canlandıracak

Seydişehir'i uluslararası düzeyde tanıtmayı planlayan Zengin, profesyonel bir ekiple çalışarak şehri daha ileri seviyeye taşımayı hedefliyor. Dış İlişkiler Müdürlüğü kurarak kardeş şehir projelerini hayata geçirip uluslararası düzeyde şehri tanıtarak turizmi canlandırmayı amaçlıyor.

AK Parti Seydişehir Aday Adayı Mahmut Zengin kimdir?

Mahmut Zengin, 1970 Arvana yeni adıyla Çatmakaya Mahallesi Seyitharun Mahallesinde doğmuş olup, Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümü mezunudur. Eğitim hayatının ardından öğretmenlik ve Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Zengin, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'den Seydişehir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.