AK Parti Milletvekili Özboyacı: Konya’da siyaset yaptığımız için çok şanslıyız

AK Parti Milletvekili Özboyacı: Konya’da siyaset yaptığımız için çok şanslıyız

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Selman Özboyacı, “Konya’da siyaset yaptığımız için çok şanslıyız. Çünkü bizim insanımız bu memleketin mayası. Bunu her geçen gün görmeye, teyit etmeye devam ediyoruz” dedi.

Türkiye ve Dünyanın gündeminde 14 Mayıs günü yapılacak seçimler var. Türk halkının tarihinin en önemli seçimlerinden birini yapacağı seçime sayılı günler kala Konya'da da siyasiler, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Selman Özboyacı, Konya’yı ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek, vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'na destek istiyor.

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Selman Özboyacı, seçim çalışmaları kapsamında Meram’da esnafları ziyaret ederek saha çalışmaları gerçekleştirdi. Seçimlere 10 günden az bir zaman kaldığını hatırlatan Özboyacı, “Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta büyük bir zaferle hem Cumhurbaşkanımızı tekrar göreve seçeceğiz hem de Cumhur İttifakı ile AK Parti’miz mecliste en büyük çoğunluğu yine elde edecek. Sahada gördüğümüz tablo bu şekilde. Konya’yı ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezmeye devam ediyoruz” dedi.

ozboyaci-bizim-insanimiz-memleketimizin-mayasi-1.jpeg

"HEMŞEHRİLERİMİZ MESELENİN FARKINDA"

14 Mayıs seçimlerinin ne kadar önemli olduğunun altını çizen Selman Özboyacı, “Bugün de Kadınlar Pazarı ve Larende Caddesi civarındayız. Çok şükür vatandaşımızın teveccühü üst düzeyde. Konyalı işin farkında. Hemşerilerimiz meselenin öneminin farkında. Dimdik şekilde hem Cumhurbaşkanımızın hem AK Parti’mizin arkasında duruyor. Ben hep söylüyorum Konya’da siyaset yaptığımız için çok şanslıyız. Çünkü bizim insanımız bu memleketin mayası. Bunu her geçen gün görmeye, teyit etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

ozboyaci-bizim-insanimiz-memleketimizin-mayasi-3.jpeg

‘KONYA’MIZ İÇİN KOŞTURACAĞIZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya mitingine vatandaşın büyük bir katılım gösterdiğini belirten Selman Özboyacı, “2 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Konya’ya geldiğinde çok büyük bir teveccüh gösterildi. Belh Kavşağı’ndan Karatay Medresesi’ne kadar belki 10 bin kişi caddedeydi. Ben siyasi hayatımda böyle bir karşılama görmedim. İnşallah Konyalılar yine üzerine düşeni yapacak. Biz de Konya’ya layık olmak için koşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ozboyaci-bizim-insanimiz-memleketimizin-mayasi-5.jpeg

ozboyaci-bizim-insanimiz-memleketimizin-mayasi-4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.